Download lagu Didi Kempot - Ati Dudu Wesi Didi Kempot feat Happy Asmara Song Mp3

Didi Kempot - Ati Dudu Wesi Didi Kempot feat Happy Asmara Song

Listen: 267

Duration: 05:03

MP3 size: 6.94 MB

Lirik Lagu Ati Dudu Wesi Didi Kempot feat Happy Asmara Song oleh Didi Kempot :

Ojo sak penakmu kowe ngelarani
Ojo sak gampangmu kowe ngobral janji
Nanging nyatane tresnomu kui ra tulus suci
Wes tak perjuangke seng mbok karepake
Ning nyatane tresno mok anggep ra ono
Aku iso lungo yen mbok sio sio
Timbang soyo loro
Ati iki dudu soko wesi
Sek raiso saben dino mok larani
Keloro loro neng njero dodo
Nambah perih neng ati
Ati iki dudu soko watu
Sek raiso mbendino mok gawe tatu
Tulung lereno timbang soyo ajur
Aku tak trimo mundur
Ojo sak penakmu kowe ngelarani
Ojo sak gampangmu kowe ngobral janji
Nanging nyatane tresnomu kui ra tulus suci
Wes tak perjuangke seng mbok karepake
Ning nyatane tresno mok anggep ra ono
Aku iso lungo yen mbok sio…
Ati iki dudu soko wesi
Sekh

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home