Download lagu Nella Kharisma - Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto Song Mp3

Nella Kharisma - Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto Song

Listen: 271

Duration: 05:29

MP3 size: 7.53 MB

Lirik Lagu Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto Song oleh Nella Kharisma :

Tembang iki tak gawe
Mung kanggo kowe
Sing paling tak tenani
Nganti saiki

Tumetese banyu moto iki
Sing dadi saksi
Sumpah lan janji
Sehidup semati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah nggegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
Sumpah lan janji sehidup semati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku




Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home